5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış bapsı yerine bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre midemimarisı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı henüz buna ilişkilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın canipı esna yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna düzenınması kolaylaşır ve henüz zait pert vermesi önlenir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak karınin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından suç mesajları kızılıp almadığı kadar görüşmeçilerin genel ağ sitesini nasıl kullandığı ile ait malumat toplar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına hileınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya selim birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı adı ile de bilinen bu Yangın Çıkış Kapısı baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kanatlar ortamında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page